top of page

Meistä

Varastointia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

600 lavapaikkaa.

Runsaasti hyllypaikkoja kuormalava- ja pientavarahyllyissä,

sekä lattiapaikkoja. 

Hyvät kulkuyhteydet. 

Lastaussillat.

Tampereen Monivarasto

Varastointia monenlaiseen tarpeeseen

Me Tampereen Monivarastolla haluamme, että yrityksellesi tarpeellinen varastointi muodostuu liiketoimintasi ja sen kasvun vauhdittajaksi.  

Tarvitsetko säilytystilaa esimerkiksi kausitarvikkeille? Tuotteiden valmistukseen tarvittaville elementeille ja raaka-aineille? Ehkä tarvitset hyllytilaa valmiille tuotteille, jotka myyt asiakkaillesi eteenpäin? 

Oli varastointitarpeesi millainen tahansa, meillä se todennäköisesti onnistuu. 

Varastointia monenlaiseen tarpeeseen. Kattavalla palvelulla.

1

Varastointitilat. Varastohalli sijaitsee Tampereen Vehmaisissa hyvillä kulkuyhteyksillä, ja hyllytilaa niin paljon kuin yrityksesi vaatii. Keskittäessäsi yrityksesi varastoinnin meille, ei resursseja tarvitse sitoa omaan varastoon.

 

Tampereen Monivarastolla on jopa 600 lavapaikkaa, hyllypaikkoja kuormalava- ja pientavarahyllyissä, sekä lattiapaikkoja, joista voit vuokrata varastointitilan oman yrityksesi tarpeen mukaan.

 

Varastohallille on erinomaiset kulkuyhteydet, toimivat lastaussillat ja rekat mahtuvat hyvin tuomaan ja viemään tavaraa.

2

Ammattitaidolla. Fyysisten tilojen lisäksi nousee varastoissa tärkeäksi seikaksi varastonhallinta. Kun annat meidän hoitaa yrityksesi varastointitarpeet, voit luottaa siihen että tavarat järjestellään ja varastoidaan ammattitaidolla ja fiksusti tarpeidenne mukaisesti. 

 

Meiltä löytyy ammattitaito järjestellä tavarat niin, että järjestys palvelee yrityksesi tarpeita parhaiten, ja hoidamme järjestyksen ylläpitämisestä. 

 

Pakkaamme ja laitamme lähtevän tavarasi kuriirin matkaan, ja vastaanotamme sekä hyllytämme tulevan tavaran silloin kun pitää. Sinun ei tarvitse olla paikalla päällä päivystämässä ja voit keskittyä muuhun tekemiseen. 

3

Tehostaminen. Jos yrityksesi valmistaa ja/tai myy tuotteita, tarvitset yleensä jonkinlaisen varaston. Joko valmiille tuotteille tai niiden raaka-aineille. Sinun ei kuitenkaan välttämättä kannata sitoa resursseja oman varaston ylläpitoon, vaan voit ulkoistaa sen.

Sinun ei siis välttämättä kannata sitoa resursseja omiin fyysisiin varastotiloihin, sen valvontaan, ylläpitoon ja järjestelyyn. Näin sinun ei tarvitse sitoa myöskään henkilöresursseja tai palkata henkilöä hoitamaan varaston hallinnointia ja siihen liittyviä logistisia liikkeitä. 

Tehostat toimintaasi ja saat keskittyä omaan ydinosaamiseesi sekä liikevaihdon kasvattamiseen. 

4

Asiakastyytyväisyys. Varastoinnista puhuttaessa ei ehkä ensimmäisenä tule ajatelleeksi asiakastyytyväisyyttä – etenkään omien asiakkaiden tyytyväisyyttä. 

 

Varastointipalvelu ja logistiikka on kuitenkin asia, johon alkaa kiinnittää huomiota vasta, kun homma EI toimi. Tällöin varastointi tuntuu riesalta muun toiminnan pyörittämisen ohella, se syö rahaa kun tilaa ei käytetä tehokkaasti, tavarat on hukassa, turhaa aikaa ja vaivaa menee tavaran vastaanottoon (ja sen odotteluun), ja tavara ei lähde ajoissa liikkeelle varastolta pois. Tällöin oletettavasti myös asiakkaittesi tyytyväisyys kokee tappioita.

 

MUTTA.... 

 

Kun varastointi toimii kuten pitää, ei siihen juurikaan kiinnitä edes huomiota. Tavarat ovat siellä missä pitää ja ne löytyvät helposti, tavaran vastaanotto sujuu ilman odottelua ja vaivannäköä, ja tavarat lähtee ajoissa sinne minne pitää. Varastointi on luonnollinen ja saumaton osa toimintaa, ja toimii liiketoiminnan sujumisen ja kasvamisen mahdollistajana. Myös asiakkaittesi tyytyväisyys kohenee ja pysyy korkealla tasolla.

Miten homma toimii? 

 • Varastollamme on jopa 600 lavapaikkaa, sekä runsaasti  

  hyllypaikkoja kuormalava- ja pientavarahyllyissä,

  sekä lattiapaikkoja.

  Keskustellaan, paljonko hyllytilaa ja/lavapaikkoja yrityksenne tarvitsee. 

 • Mitä yrityksenne tarvitsee tavaroiden säilytyksen lisäksi? Saapuvan tavaran vastaanottoa? Lähtevän tavaran pakkaamista ja lähettämistä? Mikäli palvelun tarve muuttuu tai yllättäviä tilanteita tulee eteen, laskutettavista lisätöistä sovitaan aina erikseen etukäteen. 

  Mietitään, millainen palvelumalli sopii yrityksellenne parhaiten.

 • Olemme sitä varten, että voit keskittyä siihen olennaiseen. Olemme luotettava varastointikumppanisi, ja me Tampereen Monivarastolla huolehdimme, että varastoitava tavaranne säilytetään asianmukaisesti, ja sitä valvotaan huolellisesti. 

  Me hoidamme loput.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Soita, laita viestiä, tai tule käymään

Katsotaan ja sovitaan yhdessä, mikä olisi juuri teidän yritykselle sopiva tapa hoitaa teidän varastointitarpeet Tampereen Monivarastolla. 

Vestonkulma 1, 33580 Tampere

Yhteystiedot

bottom of page